Welkom bij SportiefAlmere | Sport en Cultuur jeugd

Informatie

De gemeente Almere werkt samen met diverse sport- en cultuuraanbieders uit de stad om inwoners kennis te laten maken met verschillende sporten en culturele activiteiten zonder dat men direct lid hoeft te worden. Via SportiefAlmere kunnen veel sporten en culturele activiteiten uitgeprobeerd worden, waardoor men een activiteit kan vinden die geschikt is.  

Hoe werkt het?

Bij het eerste bezoek dient een account aangemaakt te worden via de button 'inloggen' rechtsboven in het scherm. De gevraagde gegevens worden gebruikt om jou en de aanbieder te informeren. Als bij het aanmelden het eigen e-mailadres ingegeven wordt, geef dan ook het e-mail adres van je ouders in zodat zij ook alle informatie ontvangen. Als je geen eigen e-mailadres hebt, gebruik dan twee keer het e-mail adres van je ouders. Vul dit in bij  de velden e-mailadres en e-mailadres ouders. Per kind dient er een account aangemaakt te worden met een uniek wachtwoord. Let op: de aanmelding(en) voor een account moet bevestigd worden via de link in de e-mail.

Hierna kan men inloggen en kan het aanbod bekeken worden via de button 'overzicht aanbod'. Zit er een leuke sport of culturele activiteit bij dan kun je je inschrijven door op de paarse button 'inschrijven' te klikken. In het vervolgscherm kan de inschrijving afgerond worden.  Je ontvangt een bevestiging. Overleg vooraf wel met je ouders!  Lees hier de uitgebreide uitleg over de inschrijving aan een activiteit.

In de handleiding staat overzichtelijk uitgelegd hoe een account aangemaakt wordt.

Sporten en culturele activiteiten
Wil je meer weten over welke sporten en culturele activiteiten er in Almere allemaal zijn? Bekijk het overzicht.

Sportkeuzetest
Weet je nog niet welke sport je leuk vindt of wil je meer over een sport weten? Doe dan de sportkeuzetest. Opent in nieuw venster  Beantwoord veertien vragen en zie gelijk welke sporten het hoogste scoren. Vul je e-mailadres in en je krijgt de top tien van sporten die het best bij je passen compleet met linkjes naar sportverenigingen in de buurt!

Vragen?
Klik hier voor veel gestelde vragen.